Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

Πίτα τραγανή των 23 εκ.

ΥΛΙΚΑ
2 ΚΣ γάλα άπαχο
1/4 κγ άρωμα φρούτου
1/4 κγ άρωμα βανίλιας
3 μ. ψωμί, ψημένο και θρυμματισμένο σε ψίχουλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ' ένα μπωλ ανακατεύουμε το γάλα με τ' αρωματικά. Προσθέτουμε τα ψίχουλα κι ανακατεύουμε με πιρούνι να μουσκευτούν καλά. Ρίχνουμε το μείγμα σε ταψάκι 23 εκ. και το πιέζουμε ν' απλωθεί. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 10'-12'. Αφήνουμε να κρυώσει και μοιράζουμε ανάλογα τη χρήση.

Μερίδες: 3 - 6
Κάθε μερίδα των 3 κομματιών αντιστοιχεί σε: 2 κγ ΓΑΛΑ, 1 μ. ΨΩΜΙ,
Κάθε μερίδα των 6 κομματιών αντιστοιχεί σε: 1 κγ ΓΑΛΑ, 1/2 μ. ΨΩΜΙ
Δημοσίευση σχολίου