Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

Αχλαδομηλόπιτα

ΥΛΙΚΑ
3 μέτρια μήλα σε φέτες, καθαρισμένα
3 μικρά αχλάδια σε φέτες, καθαρισμένα
1/2 κγ κανέλλα
1 ΚΣ κορν φλάουρ, διαλυμένο σε 1 ΚΣ νερό
2 ΚΣ μαργαρίνη λιωμένη
Πίτα τραγανή των 23 εκ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια μέτρια κατσαρόλα ρίχνουμε τα φρούτα, τη κανέλλα και νερό τόσο όσο να τα καλύπτει. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 7'. Προσθέτουμε το κορν φλάουρ κι ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει. Ρίχνουμε το μείγμα φρούτων πάνω στη πίτα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40' ή μέχρι να μαλακώσουν. Σερβίρουμε τη πίτα ζεστή ή κρύα. Κόβουμε απαλά μοιράζοντας στα ίσα.

Μερίδες: 6
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΦΡΟΥΤΟ, 1/2 μ. απ'τα ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ (1/2 κγ κορν φλάουρ), 1 μ. ΛΙΠΟΣ, 1/2 μ. ΨΩΜΙ, 1 κγ ΓΑΛΑ.
Δημοσίευση σχολίου