Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Ψάρι φούρνου σε στρώση λαχανικών

Νοστιμότατο... ειδικά όταν το ψάρι είναι φρέσκο!


ΥΛΙΚΑ
1 πιπεριά πράσινη μέτρια, καθαρισμένη, σε φέτες
1 τομάτα μέτρια, σε φέτες
120 γρ. κρεμμύδι, σε φέτες
480 γρ. φιλέτα ψαριού
1/4 κγ αλάτι
1/8 κγ πιπέρι
1/4 φλ νερό
1 ΚΣ μαργαρίνη
1/8 κγ πάπρικα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετούμε τα μισά απ' τα λαχανικά σ' ένα μικρό ταψάκι. Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια και τα βάζουμε πάνω απ' τα λαχανικά κι από πάνω τους βάζουμε τα υπόλοιπα. Προσθέτουμε το νερό και τη μαργαρίνη σε μικρά κομματάκια και πασπαλίζουμε με τη πάπρικα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20'-25'.

Μερίδες: 2
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 φλ. ΛΑΧΑΝΙΚΑ, 180 γρ. ΨΑΡΙ, 1,5 μ. ΛΙΠΗ.


Δημοσίευση σχολίου