Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Σαντιγί

ΥΛΙΚΑ
1 φάκελο ζελατίνη άγευστη (7,5 γρ.)
1/4 φλ. νερό κρύο
1/2 φλ. νερό βραστό
2/3 φλ. γάλα άπαχο σκόνη
4 κγ γλυκαντικό
1 κγ άρωμα βανίλιας
6-7 παγάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο μπλέντερ ρίχνουμε το κρύο νερό και τη ζελατίνη να μαλακώσει, στη συνέχεια ρίχνουμε το βραστό νερό και χτυπάμε μέχρι να λιώσει. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός απ' τα παγάκια και χτυπάμε πάλι. Στη συνέχεια προσθέτουμε ένα παγάκι τη φορά μετά από κάθε χτύπημα μέχρι η "σαντιγί" να στέκεται. Μοιράζουμε στα ίσα.

Μερίδες: 6
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1/3 μ. ΓΑΛΑ, 1/3 μ. απ' τα ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ (ζελατίνη)
Δημοσίευση σχολίου