Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Μήλο-σταφιδοκαστανή Μπέττυ

ΥΛΙΚΑ
4 μήλα μέτρια, καθαρισμένα, σε φέτες
1/2 φλ. νερό
1 ΚΣ κορν φλάουρ
1/2 κγ κανέλλα
2 φέτες σταφιδόψωμο, σε ψίχουλα
1 ΚΣ μαργαρίνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απλώνουμε τα μήλα σε αντικολλητικό ταψάκι. Ανακατεύουμε σ' ένα ποτήρι το κορν φλάουρ, το νερό και τη κανέλλα και το ρίχνουμε πάνω απ' τα μήλα να καλυφθούν. Σ' ένα μπωλ ανακατεύουμε τα ψίχουλα και τη μαργαρίνη και πλάθουμε μπαλάκια στο μέγεθος αρακά. Τα ρίχνουμε πάνω απ' τα μήλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40'-45'. Μοιράζουμε στα ίσα και σερβίρουμε.

Μερίδες: 4
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΦΡΟΥΤΟ, 3/4 μ. απ' τα ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ (3/4 κορν φλάουρ), 1/2 μ. ΨΩΜΙ, 3/4 μ. ΛΙΠΟΣ.
Δημοσίευση σχολίου