Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Ταρτάκια από ψωμί

ΥΛΙΚΑ
6 λεπτές φέτες ψωμί του τοστ* (κατά προτίμηση ολικής αλέσεως)
1/4 φλ. νερό
1/2 κγ άρωμα βανίλιας
2 κγ γλυκαντικό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα ταψάκι για μάφινς πιέζουμε κάθε φέτα στην ανάλογη θήκη. Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα  υλικά σε ένα ποτήρι και ραντίζουμε κάθε ψωμί με το αρωματισμένο νερό. Ψήνουμε για 12'-14' στους 180 βαθμούς ή μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.

Μερίδες: 3 (2 ψωμάκια / μερίδα)
Η μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΨΩΜΙ


[*] Κάθε φέτα να ζυγίζει 15 γρ.
Δημοσίευση σχολίου