Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Τάρτες βερύκοκκου

ΥΛΙΚΑ
12 βερύκοκκα μισά, κονσέρβας + 2 ΚΣ σιρόπι (χωρίς προσθήκη ζάχαρης)
3 ΚΣ χυμό πορτοκαλιού
1 ΚΣ χυμό λεμονιού
2 κγ κορν φλάουρ, διαλυμένο σε 2 κγ νερό
6 ταρτάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε τα 4 πρώτα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και τα βράζουμε ανακατεύοντας συχνά μέχρι να πήξουν. Μοιράζουμε το μείγμα στα ίσα στα 6 ταρτάκια. Αφήνουμε να κρυώσουν για να πήξουν καλά.

Μερίδες: 3 (2 ταρτάκια/μερίδα)
Η μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 1/2 μ. ΦΡΟΥΤΟΥ, 2/3 μ. απ' τα ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ (2/3 μ. κορν φλάουρ), 1 μ. ΨΩΜΙ
Δημοσίευση σχολίου