Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Ξινός ανανάς ζελέ

ΥΛΙΚΑ
2 φλ. ανανά κονσέρβας, σε κομματάκια, χωρίς προσθήκη ζάχαρης
1 πράσινη πιπεριά μέτρια, ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη
1 κόκκινη πιπεριά μέτρια, ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη
1/2 φλ. σέλερι ψιλοκομμένο
1/4 φλ. μηλόξυδο
1 φάκελο ζελατίνη άγευστη (7,5 γρ.)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ' ένα μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός της ζελατίνης. Μαρινάρουμε για 2 ώρες. Ρίχνουμε το υγρό σε κατσαρολάκι και τη ζελατίνη, να μαλακώσει. Ζεσταίνουμε έπειτα να λιώσει ανακατεύοντας. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μείγμα σε φόρμα να πήξει. Ξεφορμάρουμε και μοιράζουμε στα ίσα.

Μερίδες: 8
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1/2 μ. ΦΡΟΥΤΟ, 3 ΚΣ ΛΑΧΑΝΙΚΑ, 1/4 μ. απ' τα ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ (ζελατίνη)
Δημοσίευση σχολίου