Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Σύκα με πιπερόριζα

ΥΛΙΚΑ
4 μικρά φρέσκα  σύκα
1/2 φλ. νερό
1 κγ χυμό λεμονιού
1 φέτα φρέσκια πιπερόριζα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι, σκεπάζουμε και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 15' ή μέχρι να μαλακώσουν τα σύκα. Βγάζουμε και πετάμε την πιπερόριζα. Σερβίρουμε με το ζουμί, κρύα ή ζεστά. Μοιράζουμε στα ίσα.

Μερίδες: 2
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΦΡΟΥΤΟ
Δημοσίευση σχολίου