4 μικρά φρέσκα σύκα
1/2 φλ. νερό
1 κγ χυμό λεμονιού
1 φέτα φρέσκια πιπερόριζα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι, σκεπάζουμε και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 15' ή μέχρι να μαλακώσουν τα σύκα. Βγάζουμε και πετάμε την πιπερόριζα. Σερβίρουμε με το ζουμί, κρύα ή ζεστά. Μοιράζουμε στα ίσα.
Μερίδες: 2
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΦΡΟΥΤΟ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου