Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Ψητά μήλα της πριγκίπισσας



ΥΛΙΚΑ
4 μήλα μέτρια γκόλντεν ή ψητά μήλα, χωρίς το κέντρο τους
1 φλ. τζιτζιμπύρα διαίτης
8 κγ γλυκαντικό
Κανέλλα
8 κγ μαργαρίνη διαίτης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε κάθε μήλο απ' το κέντρο του με το ειδικό εργαλείο. Βάζουμε κάθε μήλο σε 1/4 φλ. τζιτζιμπύρας σε μπωλάκι πυρίμαχο. Πασπαλίζουμε κάθε μήλο με γλυκαντικό και κανέλα. Σκεπάζουμε και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 35' ή μέχρι να μαλακώσουν αρκετά τα φρούτα. Βάζουμε από 2 κγ μαργαρίνη στο κέντρο του κάθε μήλου και ψήνουμε για 1' ακόμη ή μέχρι να λιώσει η μαργαρίνη. Τοποθετούμε τα μήλα σε πιατέλα και σερβίρουμε.

Μερίδες: 4
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΦΡΟΥΤΟ, 1 μ. ΛΙΠΟΣ

Δημοσίευση σχολίου