Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Ψητά μήλα

Για οικονομία ψήνουμε μήλα όποτε χρησιμοποιήσουμε τον φούρνο για κάποιο φαγητό!

ΥΛΙΚΑ
4 μήλα μέτρια, χωρίς κουκούτσια
1/2 φλ. νερό
1 κγ χυμό λεμονιού
1/2 κγ άρωμα βανίλιας
1/2 κγ κανέλλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα μήλα στη μέση και τα τοποθετούμε σε ταψάκι. Ρίχνουμε το νερό, το λεμόνι και τη βανίλια. Πασπαλίζουμε με τη κανέλλα. Σκεπάζουμε και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20' ή μέχρι τα μήλα να μαλακώσουν. Μοιράζουμε στα ίσα.

Μερίδες: 4
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΦΡΟΥΤΟ
Δημοσίευση σχολίου