Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Σάλτσα πορτοκαλιού

Νόστιμη με κοτόπουλο ή βοδινό.

ΥΛΙΚΑ
1/4 φλ. μυλόξυδο
2 ΚΣ χυμό πορτοκαλιού παγωμένο
1 ΚΣ σόγια σως
1 1/2 κγ κορν φλάουρ, διαλυμένο σε 2 κγ νερό
1/2 κγ άρωμα κερασιού
2 φέτες πιπερόριζα
1 φλ. φέτες πορτοκαλιού, χωρίς προσθήκη ζάχαρης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα κατσαρολάκι ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός απ' τις φέτες πορτοκαλιού. Βράζοντας ανακατεύοντας συχνά μέχρι να πήξει. Αφαιρούμε την πιπερόριζα. Προσθέτουμε τις φέτες πορτοκαλιού. Μοιράζουμε σε ίσες ποσότητες.

Μερίδες: 3
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΦΡΟΥΤΟ, 1/2 μ. απ'τα ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ (1/2 κγ κορν φλάουρ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: