Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

Ροδακινόπιτα

ΥΛΙΚΑ
1 φέτα σταφιδόψωμο, κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 ροδάκινο μέτριο, χωρίς κουκούτσι, κομμένο σε φέτες
1 φλ. γάλα άπαχο
1 αυγό μέτριο
1/2 κγ άρωμα βανίλιας
1 πρέζα κανέλλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε το ψωμί σ' ένα μικρό ταψάκι και το πατάμε να γίνει ένα στρώμα. Απλώνουμε τις φέτες ροδάκινου. Στο μπλέντερ ρίχνουμε και χτυπάμε τα υπόλοιπα υλικά και ρίχνουμε το μείγμα πάνω απ' το ροδάκινο. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για περίπου 30' ή μέχρι να γίνει η πίτα.

Μερίδα: 1
Η μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΨΩΜΙ, 1 μ. ΦΡΟΥΤΟ, 1 μ. ΓΑΛΑ (1 φλ. γάλα άπαχο), 1 ΑΥΓΟ.
Δημοσίευση σχολίου