Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Ζελέ κυδωνιού

ΥΛΙΚΑ
1 κυδώνι μικρό
1/2 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
2 κγ ζελατίνη γκρανουλέ
2 κγ φρουκτόζη
Λίγο ζεστό νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιμάζουμε το κυδώνι (ξυσμένο) κομπόστα, με λίγο νερό και 1 κγ φρουκτόζη. Διαλύουμε σε ελάχιστο νερό τη ζελατίνη και προσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού, το κυδώνι κομπόστα (να ΄χει πιει το ζουμί του), το 1 κγ φρουκτόζη. Γεμίζουμε ένα μπωλ και το τοποθετούμε στο ψυγείο.

Μερίδες: 1
Η μερίδα αντιστοιχεί σε: 2 μ. ΦΡΟΥΤΑ, 1 μ. απ' τα ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ.
Δημοσίευση σχολίου