Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016

Παντζαροσαλάτα

ΥΛΙΚΑ
120 γρ. παντζάρια
1/2 κεσές γιαούρτι
1 σκελίδα σκόρδο
Ξύδι
2 μ. λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έχουμε βράσει τα παντζάρια και αφού τα σουρώσουμε, τα βάζουμε να στραγγίσουν σε "χασαπόχαρτο" ή χαρτί κουζίνας. Κατόπιν τα κόβουμε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε σε ένα μπωλ που ήδη βρίσκεται το γιαούρτι. Συμπληρώνουμε το σκόρδο, το ξύδι και το λάδι. Ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε το μπωλ στο ψυγείο.

Μερίδες: 1
Η μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΛΑΧΑΝΙΚΑ, 1 μ. ΓΑΛΑ, 2 μ. ΛΙΠΗ


Δημοσίευση σχολίου