Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Σπανακοτυρόπιτα

ΥΛΙΚΑ
2 φύλλα κρούστας
60 γρ. τυρί φέτα
Σπανάκι βρασμένο
Άνηθο
30 γρ. κρεμμυδάκι φρέσκο
1/2 κύβο ζωμού
2 μ. μαργαρίνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλείφουμε ένα μικρό ταψάκι με λίγο από το διαλυμένο σε ελάχιστο νερό, ζωμό και στρώνουμε το ένα φύλλο κρούστας διπλωμένο στα 4. Ρίχνουμε το μείγμα (σπανάκι, φέτα, άνηθο, κρεμμυδάκι) και τοποθετούμε το άλλο φύλλο επίσης διπλωμένο στα 4, ραντίζοντας το με το υπόλοιπο διάλυμα του ζωμού. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσει η πίτα.

Μερίδες: 1
Η μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΨΩΜΙ, 60 γρ. ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ, 2 μ. ΛΙΠΗ, 1/2 μ. απ' τα ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ, 1 μ. ΛΑΧΑΝΙΚΑ.
Δημοσίευση σχολίου