Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016

Γαλατόπιτα

ΥΛΙΚΑ
2 φύλλα κρούστας
1 μ.γάλα
1 αυγό χτυπημένο
2 κγ κορν φλάουρ
2 κγ φρουκτόζη
Κανέλλα
1 μ. μαργαρίνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στρώνουμε σε ένα ταψάκι το 1 φύλλο διπλωμένο στα 4. Φτιάχνουμε την κρέμα με τα υπόλοιπα υλικά εκτός του φύλλου που απέμεινε και της μαργαρίνης. Τη ρίχνουμε επάνω στο φύλλο στο ταψάκι. Τοποθετούμε το δεύτερο φύλλο διπλωμένο κι αυτό. Φουρνίζουμε τη πίτα και μόλις ψηθεί αλείφουμε με τη μαργαρίνη και πασπαλίζουμε με τη κανέλλα.

Μερίδες: 1
Η μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΨΩΜΙ, 1 μ. ΓΑΛΑ, 1 ΑΥΓΟ, 1 μ. απ' τα ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ.
Δημοσίευση σχολίου