Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016

Μους με δαμάσκηνα

ΥΛΙΚΑ
4 δαμάσκηνα μικρά
1/2 γιαούρτι
2 κγ φρουκτόζη
1,5 κγ ζελατίνη γκρανουλέ
70 γρ. νερό
Κανέλλα, γαρύφαλλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουσκεύουμε τα δαμάσκηνα από το βράδυ. Το πρωί τα βράζουμε για 10 λεπτά με κανέλλα και γαρύφαλλα. Αφού αφαιρέσουμε τα κουκούτσια, πολτοποιούμε τα φρούτα και τα ανακατεύουμε με το γιαούρτι, την φρουκτόζη και τη ζελατίνη διαλυμένη. Διατηρείτε στο ψυγείο.

Μερίδες: 1
Η μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΦΡΟΥΤΟ, 1 μ. ΓΑΛΑ, 1 μ. απ'τα ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ.

Δημοσίευση σχολίου