Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016

Τρουφίνια

ΥΛΙΚΑ
2 φρυγανιές
1 αυγό
3 μ. μαργαρίνη
2 κγ κακάο
3 κγ φρουκτόζη
Βανίλια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τα 2 κγ φρουκτόζης και ρίχνουμε μετά το αυγό χτυπημένο. Προσθέτουμε τις 2 φρυγανιές τριμμένες, με λίγη βανίλια και το 1,5 κγ κακάο. Τα ανακατεύουμε καλά και βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει το μείγμα, για να το πλάσουμε μετά σε μπαλάκια που τα τυλίγουμε μέσα στο μείγμα του 1 κγ φρουκτόζης και 1/2 κγ κακάο. Διατηρούνται παγωμένα.

Μερίδες: 1
Η μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΨΩΜΙ, 1 ΑΥΓΟ, 3 μ. ΛΙΠΗ, 3 μ. απ' τα ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ (κακάο), 3 μ. ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΖΑΧΑΡΗΣ.

Σημείωση: Τα τρουφίνια είναι φτιαγμένα με τα υλικά ενός πρωινού γεύματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: