Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Τηγανίτες γιαουρτιού

ΥΛΙΚΑ
1 αυγό μέτριο, χτυπημένο
1 κγ αλεύρι
1 ΚΣ γιαούρτι αγελάδος
1 πρέζα αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ' ένα μπωλ χτυπάμε το αυγό με το αλεύρι. Προσθέτουμε το γιαούρτι και τ' αλάτι και χτυπάμε πάλι. Ρίχνουμε με ένα κουτάλι το μείγμα σε ζεσταμένο αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε. Βγαίνουν 2 μεγάλες ή 4 μικρές τηγανίτες, για πρωϊνό ή μεσημεριανό γεύμα.

Μερίδες: 1
Η μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 ΑΥΓΟ, 1/2 μ. ΨΩΜΊ, 1/8 μ. ΓΑΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: