Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Σαλάτα της συγκομιδής με γαλλικό ντρέσσινγκ φρούτων

ΥΛΙΚΑ
4 αντίδια μέτρια, χοντροκομμένα
2 ⅔ φλ. κότατζ τσηζ
2 μήλα μέτρια*, σε φέτες, χωρίς σπόρια
½ φλ. γκρέιπφρουτ σε φέτες, χωρίς ίνες και μεμβράνες
½ φλ. πορτοκάλι σε φέτες, χωρίς ίνες και μεμβράνες
Γαλλικό ντρέσσινγκ φρούτων

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μοιράζουμε τ' αντίδια σε 4 μπωλ σαλάτας. Πάνω απ' το καθένα βάζουμε τα ⅔ φλ. κότατζ. Τοποθετούμε τα φρούτα γύρω απ' το τυρί σε ίσες ποσότητες. Σερβίρουμε τη σαλάτα κρύα με 1 μ. γαλλικό ντρέσσινγκ σε κάθε μπωλ.

Μερίδες:
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: ½ φλ. ΛΑΧΑΝΙΚΑ, 2½ μ. ΜΑΛΑΚΟ ΤΥΡΙ, 1¼ μ. ΦΡΟΥΤΟ, 1½ μ. ΛΙΠΗ.


[*] Για να μη μαυρίσουν οι φέτες μήλου τις ραντίζουμε με λεμόνι.
Δημοσίευση σχολίου