Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Άλειμμα τυριού

ΥΛΙΚΑ
1⅓ φλ. κότατζ τσηζ
120 γρ. τσένταρ σκληρό, τριμμένο
2 ΚΣ νερό
Μερικές σταγόνες καυτής σάλτσας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε όλα τα υλικά σε μπλέντερ καλά μέχρι να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε επιπλέον νερό, λίγες σταγόνες τη φορά αν χρειαστεί. Ρίχνουμε το μείγμα σε 2 μπωλάκια, σκεπάζουμε και βάζουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες.

Μερίδες: 4
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΜΑΛΑΚΟ ΤΥΡΙ, 1 μ. ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ

  • ΕΠΙΛΟΓΗ
Μπορούμε ν' αντικαταστήσουμε το τσένταρ με μπλε τυρί, γκοργκοντζόλα ή οποιοδήποτε άλλο τυρί της αρεσκείας μας.