Από όλες αυτές τις συνταγές ελάχιστες είναι δοκιμασμένες. Αυτό συμβαίνει γιατί κάποιοι συνδυασμοί υλικών δεν είναι της προτίμησής μου κατά πρώτον και κάτα δεύτερον κάποια από τα υλικά είναι ακριβά για να χαραμιστούν σε μια τέτοια δοκιμή. Δοκιμάστε τις με δική σας ευθύνη!

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Άλειμμα τυριού

ΥΛΙΚΑ
1⅓ φλ. κότατζ τσηζ
120 γρ. τσένταρ σκληρό, τριμμένο
2 ΚΣ νερό
Μερικές σταγόνες καυτής σάλτσας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε όλα τα υλικά σε μπλέντερ καλά μέχρι να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε επιπλέον νερό, λίγες σταγόνες τη φορά αν χρειαστεί. Ρίχνουμε το μείγμα σε 2 μπωλάκια, σκεπάζουμε και βάζουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες.

Μερίδες: 4
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΜΑΛΑΚΟ ΤΥΡΙ, 1 μ. ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ

  • ΕΠΙΛΟΓΗ
Μπορούμε ν' αντικαταστήσουμε το τσένταρ με μπλε τυρί, γκοργκοντζόλα ή οποιοδήποτε άλλο τυρί της αρεσκείας μας.
Δημοσίευση σχολίου
Back to Top