Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Γαλλικό ντρέσσινγκ φρούτων

ΥΛΙΚΑ
½ φλ. χυμό πορτοκαλιού
2 ΚΣ λάδι φυτικό
1 ΚΣ χυμό λεμονιού ή μηλόξυδο
1 κγ δυόσμος ψιλοκομμένος (προαιρετικά)
Αλάτι - πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σ' ένα βαζάκι και τα χτυπάμε καλά. Μοιράζουμε το ντρέσσινγκ σε ίσες ποσότητες.

Μερίδες: 4
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1½ κγ ΛΙΠΟΣ, ¼ μ. ΦΡΟΥΤΟ.
Δημοσίευση σχολίου