Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Ρώσικη αυγοσαλάτα

ΥΛΙΚΑ
1/3 φλ. καρότα σε κύβους
1/3 φλ. σέλερι σε κύβους
60 γρ. αρακά βρασμένο
4 αυγά μέτρια, βρασμένα σφιχτά, σε κύβους
Φύλλα μαρουλιού
Ρώσικη μαγιονέζα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ' ένα μπωλ ανακατεύουμε τα 4 πρώτα υλικά. Σερβίρουμε με φύλλα μαρουλιού και ρώσικη μαγιονέζα.

Μερίδες: 2
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1/2 φλ. ΛΑΧΑΝΙΚΑ,  λιγότερο από 1/2 μ. ΨΩΜΙ, 2 ΑΥΓΑ & ΡΩΣΣΙΚΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: