Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Σαλάτα του σεφ

ΥΛΙΚΑ
2 φλ. πράσινη ανάμικτη σαλάτα
1/2 τομάτα μέτρια, κομμένη στα 4
1/2 πιπεριά πράσινη μέτρια, ξεσποριασμένη και κομμένη σε φέτες
45 γρ. ζαμπόν άπαχο ή 60 γρ. κοτόπουλο μαγειρεμένο, σε μπαστουνάκια
30 γρ. γραβιέρα, σε μπαστουνάκια
1/4 της συνταγής για Βασικό Γαλλικό Ντρέσσινγκ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ' ένα μπωλ ρίχνουμε τη σαλάτα κι όλα τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρουμε αφού περιχύσουμε με το ντρέσσινγκ κι ανακατέψουμε.

Μερίδες: 1
Η μερίδα αντιστοιχεί σε: 2,5 φλ. ΛΑΧΑΝΙΚΑ, 45 γρ. ΚΡΕΑΣ ή 60 γρ. ΠΟΥΛΕΡΙΚΟ, 30 γρ. ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ, ΒΑΣΙΚΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΝΤΡΕΣΣΙΝΓΚ.
Δημοσίευση σχολίου