Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Κρεμώδες ντρέσσινγκ τυριού

ΥΛΙΚΑ
2 ΚΣ μαγιονέζα λάιτ
2 ΚΣ κότατζ τσηζ
½ κγ αλάτι
½ κγ πάπρικα
2 ΚΣ λάδι φυτικό
1 ΚΣ + 1½ κγ μηλόξυδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ' ένα μικρό μπωλ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το τυρί, το αλάτι και τη πάπρικα. Προσθέτουμε το λάδι χτυπώντας μέχρι να σφίξει. Συνεχίζουμε το χτύπημα ρίχνοντας το ξύδι. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο, μέχρι να το σερβίρουμε.

Μερίδες:
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 2¼ μ. ΛΙΠΗ, 7,5 γρ. ΜΑΛΑΚΟ ΤΥΡΙ.
Δημοσίευση σχολίου