Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Μπιφτέκια με μήλο



ΥΛΙΚΑ
720 γρ. άπαχο βοδινό κιμά
1 ΚΣ σόγια σως
1 κγ αλάτι
1 κγ πιπέρι
½ κγ σκόνη κρεμμυδιού
1 μέτριο μήλο, καθαρισμένο από φλούδες και σπόρια και ψιλοκομμένο
Ραπανάκι σε φέτες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε τον κιμά, τη σόγια σως, το αλάτι, το πιπέρι και τη σκόνη κρεμμυδιού. Μοιράζουμε τον κιμά σε 4 ίσες ποσότητες και πλάθουμε 4 μπιφτέκια. Ψήνουμε στο γκριλ σε απόσταση 7,5 εκ. απ' την αντίσταση, για 4'. Τα γυρνάμε και πάνω στο καθένα βάζουμε  το ¼ του ψιλοκομμένου μήλου. Ψήνουμε για άλλα 4'. Σερβίρουμε με τις φέτες απ' το ραπανάκι.

Μερίδες: 4
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 120 γρ. ΚΡΕΑΣ, 1 μ. απ' τα ΕΠΙΠΛΕΟΝ (σόγια σως)

Δεν υπάρχουν σχόλια: