Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Σολομός ντεβίλ



ΥΛΙΚΑ
1½ φλ. γάλα άπαχο εβαπορέ
240 γρ. σολομός κονσέρβας, στραγγισμένο
4 αυγά μέτρια, σφιχτά βρασμένα, σε φέτες
½ φλ. μανιτάρια σε φέτες
¼ φλ. ζωμό
1 ΚΣ νιφάδες κρεμμυδιού αφυδατωμένες
1 κγ χυμό λεμονιού
½ κγ αλάτι
½ κγ μουστάρδα σκόνη
¼ κγ πάπρικα
⅛ κγ πιπέρι μαύρο
1 πρέζα πιπέρι καγιέν
Κρουτόν ντιάμπλο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια μικρή κατσαρόλα, εκτός απ' τα κρουτόν. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 10'. Πριν σερβίρουμε ρίχνουμε τα κρουτόν και τ' ανακατεύουμε. Μοιράζουμε σε ίσες ποσότητες.

Μερίδες: 4
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 60 γρ. ΨΑΡΙ, 1 ΑΥΓΟ, ½ μ. ΓΑΛΑ, 1 μ. ΨΩΜΙ
Δημοσίευση σχολίου