Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Κρουτόνς ντιάμπλο

ΥΛΙΚΑ
4 φέτες ψωμί ολικής αλέσεως
2 ΚΣ χυμό τομάτας
½ κγ σκόνη σκόρδου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μ' ένα πινελάκι αλείφουμε τις φέτες ψωμιού με τον χυμό τομάτας και τις πασπαλίζουμε με τη σκόνη σκόρδου. Τις κόβουμε σε κυβάκια και ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα. Μοιράζουμε στα ίσα.

Μερίδες: 4
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΨΩΜΙ
Δημοσίευση σχολίου