Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Φουσκωτή πουτίγκα με σκουμπρί



ΥΛΙΚΑ
2 κλωνάρια σέλερι
1 μέτρια πράσινη πιπεριά
240 γρ. σκουμπρί κονσέρβας, στραγγισμένο, ξεψαχνισμένο
1 ΚΣ αφυδατωμένες νιφάδες κρεμμυδιού
2 κγ μουστάρδα έτοιμη
1 κγ αλάτι
½ κγ πιπέρι καγιέν
⅛ κγ μασίς (μοσχοκάρυδο)
1 πρέζα κάρδαμο σε σκόνη
2 αυγά μέτρια, ελαφρά χτυπημένα
2 αυγά μέτρια, σφιχτά βρασμένα, σε φέτες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε στο μπλεντεράκι το σέλερι και την πιπεριά. Ρίχνουμε στο μπωλ το σκουμπρί, τις νιφάδες κρεμμυδιού, τη μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι, το μασίς και το κάρδαμο κι ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά κι ανακατεύουμε. Μοιράζουμε στα ίσα σε 4 πυρίμαχα μπωλ. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 35' με 40'. Γαρνίρουμε κάθε μπωλ με ½ φέτα αυγού.

Μερίδες: 4
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 60 γρ. ΨΑΡΙ, 1 ΑΥΓΟ
Δημοσίευση σχολίου