Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Σκουμπρί σούπα

ΥΛΙΚΑ
2 φλ. χυμό τομάτας
½ αγγούρι μέτριο, ψιλοκομμένο
2 ΚΣ αφυδατωμένες νιφάδες κρεμμυδιού
1 πακέτο ζωμό στιγμής βοδινού μ' αρωματικά ή 1 κύβο βοδινού
½ κγ βασιλικό
240 γρ. σκουμπρί κονσέρβας, στραγγισμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός απ' το ψάρι, σε μια κατσαρόλα. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συχνά για 15' ή μέχρι το μείγμα να είναι έτοιμο να πάρει βράση. Ρίχνουμε το σκουμπρί. Μαγειρεύουμε για 4' ακόμη. Μοιράζουμε στα ίσα.

Μερίδες: 2
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΨΑΡΙ, ½ μ. απ' τα ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ (κύβος)
Δημοσίευση σχολίου