Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Ψάρι με "βουτυράτη" σάλτσα



ΥΛΙΚΑ
4 φέτες σολωμού (μέχρι 300 γρ. η κάθε μία)
½ κγ σκόνη κάρρυ
½ κγ αλάτι
¼ κγ πιπέρι
"Βούτυρο" μέτρ ντ' οτέλ
Φέτες λεμονιού
Κλαδάκια μαϊντανού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πασπαλίζουμε τις φέτες ψαριού με το κάρρυ, το αλάτι και το πιπέρι σ' ένα ταψάκι. Τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 8' ή μέχρι το ψάρι να γίνει και να κόβεται με το πιρούνι. Σερβίρουμε κάθε φέτα με μια ποσότητα απ' το "βούτυρο" μέτρ ντ' οτέλ. Γαρνίρουμε με τις φέτες λεμονιού και τα κλαδάκια μαϊντανού. Μοιράζουμε στα ίσα.

Μερίδες: 4
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΨΑΡΙ, 1½ μ. ΛΙΠΟΣ
Δημοσίευση σχολίου