Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

"Ρύζι" σέλερι



ΥΛΙΚΑ
½ μάτσο σέλερι (8-10 κλωνάρια)
2 κύβους κοτόπουλου
1 κύβο μοσχαριού
2 φλ. νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε καλά τα κλωνάρια του σέλερι και τα ψιλοκόβουμε σε μέγεθος ρυζιού. Λιώνουμε τους κύβους στο νερό σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε το σέλερι. Αφήνουμε να πάρει βράση και χαμηλώνουμε τη φωτιά να σιγοβράσει για 5' ή μέχρι το σέλερι να μαλακώσει αλλά να μείνει τραγανό. Στραγγίζουμε καλά και μοιράζουμε στα ίσα.

Μερίδες: 4 (ή και μία)
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΛΑΧΑΝΙΚΑ.
Δημοσίευση σχολίου