Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017

Ψητό ρολό



ΥΛΙΚΑ
720 γρ. άπαχο βοδινό κιμά
1 κγ αλάτι
½ κγ πιπέρι
⅛ κγ σκόνη σκόρδου
2 φλ. μπουκέτα κουνουπιδιού ωμά
Πάπρικα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ' ένα μπωλ ρίχνουμε κι ανακατεύουμε πολύ καλά: τον κιμά, το αλάτι, το πιπέρι και τη σκόνη σκόρδου. Πλάθουμε το μείγμα σε ρολό και το ψήνουμε στη ψηστιέρα για περίπου 20' ή μέχρι να γίνει κι απ' τις 2 πλευρές. Βάζουμε από πάνω τα μπουκέτα του κουνουπιδιού και ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Τα πασπαλίζουμε με την πάπρικα. Μοιράζουμε στα ίσα.

Μερίδες: 4
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΚΡΕΑΣ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Δημοσίευση σχολίου