Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017

Κεφτέδες με σάλτσα

ΥΛΙΚΑ
360 γρ. άπαχο βοδινό κιμά
½ φλ. Δυνατή Σάλτσα Τομάτας, μοιρασμένη
¼ φλ. αφυδατωμένες νιφάδες κρεμμυδιού
½ κγ αλάτι
¼ κγ πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ' ένα μπωλ ανακατεύουμε τον κιμά με: το 1/4 φλ. της δυνατής σάλτσας τομάτας, τις νιφάδες κρεμμυδιού, το αλάτι και το πιπέρι. Πλάθουμε σε κεφτέδες που τους ψήνουμε σε ταψάκι στους 180 βαθμούς για 25'-30'.
Ρίχνουμε την υπόλοιπη σάλτσα σ' ένα τηγανάκι και την ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συχνά. Ρίχνουμε τους κεφτέδες και σιγοβράζουμε για 12' ακόμη, αναδεύοντας συχνά το τηγανάκι. Μοιράζουμε στα ίσα.

Μερίδες: 2
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΚΡΕΑΣ.
Δημοσίευση σχολίου