Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

Γρήγορη πίτσα



ΥΛΙΚΑ
¼ φλ. τριμμένη τομάτα
½ κγ αλάτι σκόρδου
½ κγ ρίγανη
1 φέτα ψωμί ολικής αλέσεως
60 γρ. τυρί προβολόνε ή γραβιέρα, τριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ' ένα μπρίκι ρίχνουμε κι ανακατεύουμε τον πελτέ, το αλάτι σκόρδου και ζεσταίνουμε. Ρίχνουμε και τη ρίγανη, ανακατεύουμε κι αφήνουμε να κρυώσει. Τοποθετούμε τη φέτα ψωμιού σ' ένα ταψάκι και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με το τυρί. Ψήνουμε στο γκριλ ή σε ψηστιέρα μέχρι να λιώσει το τυρί.

Μερίδα: 1
Η μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΨΩΜΙ, 2 μ. ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ
Δημοσίευση σχολίου