Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017

Γρήγορο στιφάδο με ψάρι

ΥΛΙΚΑ
2 φλ. χυμό τομάτας
3 πακέτα ζωμό κοτόπουλου στιγμή μ' αρωματικά ή 3 κύβους κοτόπουλου
1 ΚΣ νιφάδες λαχανικών
1 ΚΣ αφυδατωμένες νιφάδες κρεμμυδιού
1 ΚΣ νιφάδες πιπεριάς
1 ΚΣ νιφάδες σέλερι
240 γρ. τόνος σε νερό, στραγγισμένος
2 φέτες ψωμί ολικής αλέσεως ψημένες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ' ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε κι ανακατεύουμε: το χυμό τομάτας, τους κύβους, τις νιφάδες λαχανικών-κρεμμυδιού-πιπεριάς-σέλερι. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 10' ή μέχρι οι νιφάδες να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τον τόνο και μαγειρεύουμε για άλλα 5' ακόμη. Σερβίρουμε πάνω στις ψημένες φέτες ψωμιού. Μοιράζουμε στα ίσα.

Μερίδες: 2
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΨΑΡΙ, 1 μ. ΨΩΜΙ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ, 1 μ. απ' τα ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ.
Δημοσίευση σχολίου