Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017

Πουρές πιπεριάς



ΥΛΙΚΑ
2 φλ. φρέσκα, βρασμένα σπαράγγια
2 βάζα (των 210 γρ.) πιπεριές Φλωρίνης, στραγγισμένες
½ φλ. γάλα άπαχο
2 ωμά σπαράγγια, για γαρνίρισμα
2 φέτες λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τα 3 πρώτα υλικά σε μπλέντερ και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να γίνουν πουρές. Αδειάζουμε το μείγμα σε κατσαρολάκι και το βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 5'. Το αδειάζουμε έπειτα σε ίσες ποσόττηες σε 2 ποτήρια. Γαρνίρουμε το καθένα με 1 σπαράγγια και μια φέτα λεμονιού

Μερίδες: 2
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1/4 μ. ΓΑΛΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Δημοσίευση σχολίου