Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017

Σολομός & λαχανικά με θρούμπι



ΥΛΙΚΑ
240 γρ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
¼ φλ. ζωμό βοδινού
½ φλ. ξύδι
½ φλ. γλυκαντικό
⅓ φλ. ζωμό κοτόπουλου
⅓ φλ. έτοιμη μουστάρδα
2 ΚΣ γούστερ σως
¼ κγ θρούμπι τριμμένο
¼ κγ βασιλικό
1 φλ. μανιτάρια σε φέτες
240 γρ. σολομό κονσέρβας, στραγγισμένος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαγειρεύουμε το κρεμμύδι στο ζωμό βοδινού για 5' ή μέχρι να μαλακώσει. Στραγγίζουμε κι αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε κι ανακατεύουμε: το ξύδι, το γλυκαντικό, το ζωμό κοτόπουλου, τη μουστάρδα, τη γούστερ σως, το θρούμπι και το βασιλικό. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 5' ανακατεύοντας συχνά ή μέχρι να ενωθούν καλά τ' αρώματα. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα ζεσταίνουμε για 5' στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι και τον σολομό. Ζεσταίνουμε. Μοιράζουμε σε ίσες ποσότητες.

Μερίδες: 2
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΨΑΡΙ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ, 1 μ. απ' τα ΕΠΙΠΛΕΟΝ.
Δημοσίευση σχολίου