Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017

Καυτή σάλτσα μπάρμπεκιου με μανιτάρια



ΥΛΙΚΑ
2 φλ. τομάτα πελτέ
2 ΚΣ αφυδατωμένες νιφάδες κρεμμυδιού
2 ΚΣ ξύδι
2 κγ σκόνη σκόρδου
1 κγ σκόνη τσίλι
1 κγ μείγμα μπαχαρικών για μπάρμπεκιου
⅛ κγ πιπέρια ολόκληρα
⅛ κγ θυμάρι
⅛ κγ βασιλικό
⅔ φλ. φρέσκα μανιτάρια σε φέτες κομμένα
1 πρέζα γλυκαντικό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός απ' τα μανιτάρια και το γλυκαντικό. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά, ξεσκέπαστα για 5'. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για άλλα 5' ακόμη, ρίχνουμε και το γλυκαντικό κι ανακατεύουμε. Χρησιμοποιούμε στο κρέας. Μοιράζουμε στα ίσα.

Μερίδες: 6 (περίπου το ⅓ φλ. η κάθε μία)
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η συνταγή όπως είναι ως 1 μερίδα χωρίς καμία αντιστοιχία!



Δημοσίευση σχολίου