Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

Ντιπ τυριού με κάρρυ

ΥΛΙΚΑ
1 ⅓ φλ. κότατζ τσηζ
¼ φλ. γλυκαντικό
¼ φλ. άπαχο γάλα
½ κγ σκόνη κάρρυ
1 μέτριο μήλο, καθαρισμένο και κομμένο σε κυβάκια
Κοτσάνια σέλερι ή ραπανάκια σε φέτες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ' ένα μικρό μπωλ ανακατεύουμε το κότατζ, το γλυκαντικό, το γάλα και το κάρρυ, προσθέτουμε και τα κυβάκια μήλου κι ανακατεύουμε άλλη μια φορά. Σερβίρουμε με το σέλερι ή τα ραπανάκια. Μοιράζουμε στα ίσα.

Μερίδες: 2
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΜΑΛΑΚΟ ΤΥΡΙ, 1 ΚΣ ΓΑΛΑ, ½ μ. ΦΡΟΥΤΟΥ.
Δημοσίευση σχολίου