Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

Τονοσαλάτα Σου Τσόου

ΥΛΙΚΑ
240 γρ. τόνο κονσέρβας, στραγγισμένος
200 γρ. αρακά κονσέρβας, στραγγισμένος
1 μέτριο πεπόνι, κομμένο σε μπαλάκια (2 φλιτζάνια)
½ φλ. μανιτάρια κονσέρβας, στραγγισμένα
¼ φλ. ζωμό κρεμμυδιού
2 ΚΣ σόγια σως
1 κγ γλυκαντικό
Μαρουλόφυλλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ' ένα μπωλ ανακατεύουμε το ψάρι, τον αρακά, το πεπόνι και τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε το ζωμό, με τη σόγια σως και το γλυκαντικό και περιχύνουμε το μείγμα του τόνου. Βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει και μοιράζουμε σε ίση ποσότητα όταν σερβίρουμε.

Μερίδες: 2
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΨΑΡΙ, 1 μ. ΦΡΟΥΤΟ, 1 μ. απ' τα ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ.
Δημοσίευση σχολίου