Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

Πιπεριές πίτσα



ΥΛΙΚΑ
1 πράσινη πιπεριά
180 γρ. κοτόπουλο μαγειρεμένο, σε κύβους
½ φλ μανιτάρια σε φέτες
60 γρ. μοτσαρέλλα, σε κύβους

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τη πιπεριά στη μέση και την καθαρίζουμε απ' τις ίνες και τις μεμβράνες. Βυθίζουμε τις πιπεριές σε νερό βραστό για 1' και τις βγάζουμε. Ανακατεύουμε το κοτόπουλο, τις πιπεριές και το τυρί και γεμίζουμε τα μισά της πιπεριάς με ίση ποσότητα απ' το μείγμα και τα τοποθετούμε σε ταψάκι. Ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα σε κάθε μισό πιπεριάς. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 10' ή μέχρι το τυρί να λιώσει.

Μερίδες: 2
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μικρή μερίδα ΠΟΥΛΕΡΙΚΟ, 30 γρ. ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ, 1 μ. απ' τα ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: