Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

Μεξικάνικη σαλάτα με πορτοκάλι και γαρίδες



ΥΛΙΚΑ
1 μαρούλι 
2 μικρά πορτοκάλια, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε φέτες
480 γρ. βραστές γαρίδες
240 γρ. κόκκινο κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στρώνουμε σε μια πιατέλα ή σε ένα ρηχό μπωλ σαλάτας το μαρούλι. Τοποθετούμε το ντρέσσινγκ λεμονιού στο κέντρο της πιατέλας και αραδιάζουμε ολόγυρα τις φέτες πορτοκαλιού. Τοποθετούμε εναλλάξ τις γαρίδες και τις φέτες κρεμμυδιού γύρω απ' τα πορτοκάλια. Πριν σερβίρουμε, ρίχνουμε απ' το ντρέσσινγκ πάνω στη σαλάτα.

Μερίδες: 4
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ (ΨΑΡΙ), ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ελάχιστα μέρη απ'τα ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ & ΕΠΙΠΛΕΟΝ.
Δημοσίευση σχολίου