Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Ανάμικτα φρούτα αμβροσία

ΥΛΙΚΑ
1 πορτοκάλι μέτριο
1 φλ. πεπόνι σε κύβους ή μπαλάκια
1 μπανάνα μέτρια, καθαρισμένη και κομμένη σε φέτες
1 ΚΣ χυμό λεμονιού
½ κγ άρωμα αμυγδάλου
1 ΚΣ + 1 κγ καρύδα τριμμένη, ψημένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πάνω από 1 μέτριο μπωλ καθαρίζουμε το πορτοκάλι (για να πέσουν μέσα οι ζωμοί) απ' τις μεμβράνες και τις ίνες και το κόβουμε σε κομμάτια. Προσθέτουμε το πεπόνι, τις φέτες μπανάνας, τον χυμό λεμονιού και τ' άρωμα. Ανακατεύουμε απαλά. Μοιράζουμε σε 4 πιάτα του φρούτου και πασπαλίζουμε κάθε μερίδα με 1 κγ καρύδα.

Μερίδες: 4 (από ½ φλ. η κάθε μία)
Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε: 1 μ. ΦΡΟΥΤΟ, 1 μ. απ' τα ΕΠΙΠΛΕΟΝ (καρύδα).
Δημοσίευση σχολίου