ΟΙ 12 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ (Κανόνες)

Μην ξεχνάτε ότι, το να τρώτε σωστά, δεν σημαίνει να τρώτε πολύ, αλλά να τρώτε σωστές τροφές σε ποικιλία. Γι' αυτό, πρέπει να ξεκινήσετε με μιά τίμια συμπεριφορά στο άτομό σας. Ακολουθείστε τον κατάλογο κανόνων και δώστε την υπόσχεση στον εαυτό σας, ότι θα τον τηρήσετε.


 1. Να τρώτε μόνο τις τροφές και τις ποσότητες που σας υποδεικνύει το Weight Down.
 2. Φυσικά, θα ζυγιστείτε σήμερα και θα ξαναζυγιστείτε μετά από μία εβδομάδα, την ίδια ώρα και προσοχή: ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΟΥΧΑ.
 3. Να βεβαιώνεστε, ότι τρώτε όλες τις τροφές και τις ποσότητες που σας υποδεικνύει το Weight Down, ώστε να είστε υγιείς και να ικανοποιείτε την όρεξή σας.
 4. Προσέξτε, την χρονική διαφορά των γευμάτων σας (ΠΡΩΙ - ΜΕΣΗΜΕΡΙ - ΒΡΑΔΥ). Πρέπει να ρυθμίσετε τα γεύματα σας, ώστε η διαφορά να είναι σταθερή 4 - 5 ώρες.
 5. Προπάντων, μην ξεθαρρεύετε όταν έχετε χάσει βάρος και αρχίσετε να τρώτε ελεύθερα! Αυτό βέβαια μέχρι να πετύχετε τον στόχο σας.
 6. Προσπαθείστε, να μην τρώτε μεταξύ των γευμάτων. Αν το'χετε ανάγκη, γιατί πεινάτε, τότε να φάτε φρούτα ή χυμούς (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ πάντοτε), λαχανικά, γάλα ή γιαούρτι. Υπολογίστε τα μέσα από την ημερήσια διατροφή σας. Μόνον αυτά.
 7. Όταν έρθει η στιγμή, θα μάθετε από το Weight Down, τις αντικαταστάσεις των τροφών, τότε θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ένα διαφορετικό πιάτο. Μία ποικιλία, που θα έχετε ετοιμάσει εσείς, γιατί ακολουθήσατε τους κανόνες της σωστής διατροφής. Θα έχει και εμφάνιση και θρεπτική αξία και σωστή αναλογία, η ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ ΣΑΣ.
 8. Μην προσθέτετε στο μαγείρεμα ΛΑΔΙ, ΛΙΠΗ Ή ΖΑΧΑΡΗ. Αυτά έχουν δικές τους, περιορισμένες αναλογίες, καθώς και δικές τους στιγμές!
 9. Να μαγειρεύετε με διαφορετικούς τρόπους. Δηλαδή ΨΗΤΑ - ΣΧΑΡΑΣ - ΒΡΑΣΤΑ - ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ. Κρύα ή ζεστά πιάτα, για να ξεφεύγετε από την μονοτονία.
 10. Οι ποσότητες των τροφίμων (ΚΡΕΑΤΩΝ - ΨΑΡΙΩΝ - ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ - ΟΣΠΡΙΩΝ), υπολογίζονται μαγειρεμένες στα μενού.
 11. Να θυμάστε, ότι το καινούριο σας πρόγραμμα διατροφής Weight Down, έχει σκοπό να βελτιώσει τις διαιτητικές σας συνήθειες, έτσι ώστε ποτέ να μην γυρίσετε πίσω στις παλιές και βλαβερές συνήθειες που είχατε. Γι' αυτό μην απατηθείτε από άλλες ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ.
 12. Μην αποθαρρύνεστε. Γι' αυτό ακολουθείτε το Weight Down. Για σωστή διατροφή και κυρίως σωστή ενημέρωση. Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Το δικό σας Weight Down, θα σας τα διορθώσει.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: